• Η Αγία Μαρίνα

  Η Αγία Μαρίνα είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τους Έλληνες και τους ξένους.

 • Παραλία

  Η μεγάλη αμμουδερή παραλία είναι άριστα οργανωμένη με θαλάσσια σπορ και αναγνωρισμένη μιας και φέρει τη Γαλάζια σημαία.

 • Ο Ναός της Αφαίας

  Ο Ναός της Αφαίας ο οποίος είναι δωρικού ρυθμού, χτισμένος το 500 π.Χ βρίσκεται 2 Km από τη πόλη της Αγίας Μαρίνας.

 • Night Life

  Για τη διασκέδαση σας υπάρχουν πολλές προτάσεις όπως μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια και ταβερνούλες δίπλα στη θάλασσα.


Η Αίγινα είναι ένα νησί όμορφο και γραφικό. Έχοντας εύκολη πρόσβαση και κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές και ευχάριστα Σαββατοκύριακα. Σε μία μόλις ώρα, βρίσκεστε από την πολύβουη Αθήνα, στην νησιώτικη γαλήνη της Αίγινας . Συμβουλευτείτε τα δρομολόγια πλοίων για να φτάσετε στην Αίγινα ή απευθείας στην Αγία Μαρίνα. Η πόλη της Αγίας Μαρίνας είναι πλήρως οργανωμένη τουριστικά και διαθέτει πολλά εμπορικά και τουριστικά καταστήματα για τις καθημερινές σας ανάγκες. Για τη διασκέδαση σας υπάρχουν πολλές προτάσεις όπως μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια και ταβερνούλες δίπλα στη θάλασσα.

Η Αγία Μαρίνα είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τους Έλληνες και τους ξένους. Έχει μία μεγάλη αμμουδερή παραλία, άριστα οργανωμένη με θαλάσσια σπορ και αναγνωρισμένη μιας και φέρει τη Γαλάζια σημαία, όχι ιδιαίτερα βαθιά νερά κατάλληλα για τα παιδιά, που έχει μήκος 500 μέτρα και στην οποία κυριαρχούν τα μεγάλα και πυκνά πεύκα.

Εκτός από αυτή την παραλία υπάρχει, βόρεια της προκυμαίας, μία βραχώδης ακτή κατάλληλη για μπάνιο και υποβρύχιο ψάρεμα. Στη παραλία του οικισμού υπάρχει η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, που γιορτάζει στις 17 Ιουλίου.Η Αγία Μαρίνα συνδέεται απευθείας με το λιμάνι του Πειραιά και έχει τακτική συγκοινωνία. Από την Αγία Μαρίνα μπορούμε να περιηγηθούμε στα χωριά του κεντρικού ορεινού όγκου του νησιού της Αίγινας και να επισκεφτούμε το φημισμένο Μοναστήρι του Αγίου Νεκτάριου, την Μεσαιωνική Παλαιοχώρα με τις παλιές Εκκλησίες,τον Ναό της Αφαίας, ο οποίος είναι δωρικού ρυθμού, χτισμένος το 500 π.Χ , τον Αρχιαολογικό χώρο της κολώνας, τα Καποδιστριακά κτήρια και το μουσείο του Χρήστου Καπράλου.